Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Σήμερα βαφτίζουν την κόρη τους!

Την μονάκριβη κορούλα τους βαφτίζουν σήμερα ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Το διάσημο ζευγάρι που ζει πια μόνιμα στην Αυστραλία ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές και για τα βαφτίσια της μπέμπας του…

Το baby bloom θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και το όνομα της μικρής που είναι μόλις 18 μηνών θα είναι… Ελπινίκη! Η μικρή Νίκη, όπως την φωνάζουν είναι η μασκότ της οικογένειας και θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της (μητέρα της Κέλλυς) που δεν είναι πια στη ζωή. “Το όνομα της θα είναι Ελπινίκη. Είναι κάτι που με χαροποιεί γιατί μέσα από τα μάτια της μικρής βλέπω την μητέρα μου”, είχε δηλώσει σε περσινή τηλεοπτική εκπομπή η τραγουδίστρια.

Μετά τα βαφτίσια θα ακολουθήσει party για τους στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους της οικογένειας στο Ακρωτήρι. Όπου δεν αποκλείεται να πιάσουν το μικρόφωνο και οι γονείς της μικρής. Μάλιστα, η μικρή θα έχει δύο νονούς: την Καλλιόπη Χαλίκου, στενή φίλης της Κέλλυς από την Αυστραλία και την Ντόλυ Φατσέα.

Όσο για τις προετοιμασίες; Τις ανέλαβε εξολοκλήρου η Κέλλυ, που ήθελε να έχουν όλα ένα μίνιμαλ στυλ χωρίς υπερβολές

Το προσκλητήριο της βάφτισης έχει καιρό τώρα σταλεί σε πολύ κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού. (σ.σ. Στη λίστα των καλεσμένων βρίσκονται η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης, οι οποίοι ήταν μάρτυρες στο πολιτικό τους γάμο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα και ο Κώστας Μαρτάκης).

Μετά τη βάφτιση, η οικογένεια πρόκειται να αναχωρήσει για τη βόρεια Ελλάδα. Το αρχικό τους πλάνο είναι να επισκεφτούν την Θεσσαλονίκη -τόπο καταγωγής της Κέλλυς- αλλά και την Καβάλα – τόπο καταγωγής του Νίκου. Η επιθυμία των δύο καλλιτεχνών είναι να περάσουν αρκετό χρόνο με τους συγγενείς τους μιας και με την μετακόμιση τους στην μακρινή Αυστραλία δεν έχουν την πολυτέλεια να τους βλέπουν όσο θα ήθελαν.

Read More

And More