Νίκος Μαστοράκης για Ζωή Λάσκαρη: “To άντεξα παθητικά, δεν έκανα προσπάθειες να βγω απο αυτο το αλλόκοτο ημίφως μιας ξαφνικής απώλειας”

48 ώρες μετά το ξαφνικό θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι έφυγε για πάντα… Ο Νίκος Μαστοράκης με νέα του ανάρτηση στο facebook και ένα λόγο μοναδικό και γεμάτο συναισθήματα για την αγαπημένη του Ζωή μιλάει για το χαμό της και συγκινεί.

“SHOCK 48ΩΡΟΥ
To αντεξα παθητικα, δεν εκανα προσπαθειες να βγω απο αυτο το αλλοκοτο ημιφως μιας ξαφνικης απωλειας — ανθρωπου στενα συνδεδεμενου με τη νεανικη ηλικία που δεν με ειχε προετοιμασει ποτε για κατι τετοιο. Ψευδαισθηση που μας καταλαμβανει, για οσους αγαπαμε, οτι δεν θα πεθανουν ποτε. Ισως ομως και ο πιο ουσιαστικος και οδυνηρος θανατος να ειναι οταν τους ξεχασουμε. Με τη Ζωη τετοιος φοβος δεν υπαρχει. Οσοι τη γνωρισαν απο κοντα κι ολοι εκεινοι — σχεδον μια ολοκληρη Ελλαδα — που την ηξεραν απο τις ταινιες της, θα τη θυμουνται, μαυροασπρη η εγχρωμη, με το αφοπλιστικο της χαμογελο που δεν εκρυψε ποτε υποκρισια. Για τετοιες ξαφνικες απωλειες, η πλαστη παρηγορια ειναι οτι “πανε σε ενα καλυτερο τοπο.” Δεν το πιστευω για τη Ζωη, που εκανε καλυτερο τοπο εκει που περπατησε κι εζησε και καλυτερους ανθρωπους εκεινους που την ειχαν στη ζωη τους.
Θα ξεκινησω την Κυριακη μου κοιτωντας μπροστα χωρις να αποφευγω να κοιταξω πισω. Ειναι αλλωστε το παρελθον που μας διευκρινιζει σαν χαρακτηρες”
.

Read More

And More