Νίκος Πουρσανίδης: Σε σπάνια τρυφερά ενσταντανέ με την σύζυγό του Κατερίνα!

Είναι μόλις 34 χρόνων κι όμως σίγουρα έχει ζήσει πολλά. Ο Νίκος Πουρσανίδης, αδελφός του ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και του επίσης ηθοποιού Δημήτρη Αλεξανδρή, έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο γκέι δικηγόρος στο σίριαλ «Πολυκατοικία», που προβαλλόταν από το Mega.

Λίγο μετά το τέλος της σειράς, όμως, αποφάσισε να φύγει για το Λονδίνο, όπου παντρεύτηκε με την επίσης ηθοποιός και εδώ και 9 χρόνια αγαπημένη του Κατερίνα Παπαδοπούλου και απέκτησε έναν γιο. Εκεί ο Νίκος Πουρσανίδης δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά με διάφορα άλλα επαγγέλματα. Ανάμεσα σε αυτά και του πωλητή. Ο ηθοποιός πέρασε από τη Chanel, όπου και ξεχώρισε ως ένας τους καλύτερους πωλητές της, λαμβάνοντας διάκριση! Ωστόσο, η αγάπη για την Ελλάδα τον κάνει να επιστρέψει και να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Κλεμμένα όνειρα”.

Και τώρα πια ο γνωστός ηθοποιός μένει μόνιμα στην Ελλάδα και συμμετέχει στη σειρά του Ant1 “Daddy Cool” και συζητάει για μια σειρά στην Κύπρο, αλλά και στην Αγγλία. Φυσικά, πάντα στο πλευρό του έχει την σύζυγό του. Η Κατερίνα έχει το πρώτο talent agency που εκπροσωπεί Έλληνες ηθοποιούς στο εξωτερικό και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο για τον σύζυγο και τον γιο τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πριν λίγες μέρες στο Dames στη Γλυφάδα και οι δυο τους ήταν full in love. Και μπορεί να μην τους έχουμε συνηθίσει σε πολλές κοσμικές εξόδους, αλλά αυτήν τη φορά τους είδαμε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ!



Read More

And More