Νίκος Βέρτης: Το ταξίδι στη Βουλγαρία και ο απρόσμενος επισκέπτης! Video

“Κοντά σου” τραγουδά ο Νίκος Βέρτης και φθάνει ως… τη Βουλγαρία για το νέο του video clip! Σε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις στο Ακρωτήρι, ο γνωστός ερμηνευτής ταξίδεψε ως τη γειτονική χώρα και είχε μια συνεργασία έκπληξη με τον Βούλγαρο σκηνοθέτη Luydmil Illarionov – Liusi, αλλά και μια συνάντηση… που μάλλον δεν την περίμενε!
Το ολοκαίνουριο video clip που κυκλοφόρησε, έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Βουλγαρία -σε εξωτερικούς χώρους- με λάτιν διάθεση, υπέροχη φωτογραφία, κινηματογραφική ατμόσφαιρα, εικόνες που εναλλάσσονται και έναν Νίκο Βέρτη… σε ρόλο έκπληξη!
Α! Και για την απρόσμενη συνάντηση που σου έλεγα… Αυτή δεν έγινε με κάποιο καλλιτέχνη ή συντελεστή του clip, αλλά με ένα αετό… που πρωταγωνιστεί στο clip.

Στα γυρίσματα του νέου μου βίντεοκλιπ για το τραγούδι “Κοντά σου” είχαμε έναν επισκέπτη έκπληξη!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Vertis (@nvertis) στις

Τέλος, να σου θυμίσω πως το “Κοντά σου” είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί ο Νίκος Βέρτης με τη Heaven – μετά το “Όνειρο” – σε μουσική δική του και στίχους Γιώργου Τσοπάνη και αποτελεί προπομπό της ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Read More

And More