Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Οικογενειακές στιγμές με την κορούλα τους! [pics]

Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν μερικούς μήνες και η ζωή τους έχει αλλάξει! Το ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τον περασμένο Απρίλιο, και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Ο ερχομός του μωρού τους στη ζωή τους, τους ένωσε ακόμα περισσότερο και το ζευγάρι, είναι στην καλύτερη φάση του! Μάλιστα, δεν χορταίνουν να περνάνε χρόνο μαζί της και να την πηγαίνουν βόλτες.

“Δεν χωράει σε λέξεις αυτό που νιώθω αυτήν την στιγμή, με αυτό το μωρό και αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε στο σπίτι. Με προετοίμαζαν όλοι οι φίλοι μου ότι πρόκειται να ξενυχτίσουμε πολύ, αλλά τίποτα από όλα αυτά που βιώνουμε αυτήν την στιγμή με την Όλγα δεν είναι ικανά να μας λυγίσουν”, είχε δηλώσει ο Νίκος Βουρλιώτης στο TLIFE, λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης του.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την οικογένεια Βουρλιώτη σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, κάνοντας την καθημερινή της βόλτα. Ο διάσημος ράπερ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο χαζομπαμπάς είναι, αφού έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή του πριγκίπισσα. Το ζευγάρι έκανε την βόλτα του με το καροτσάκι και απόλαυσε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More