Nomads: Αποχώρησε η Δήμητρα Φραντζή! Τι σχολίασε το twitter για την αντίδραση του Γιώργου Κατσινόπουλου

Η Δήμητρα Φραντζή είναι αυτή που αποχώρησε από το Nomads στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η όμορφη γυμνάστρια δεν θα επιστρέψει ωστόσο στην Ελλάδα ακόμα αλλά θα μεταβεί στη βίλα έτσι ώστε να είναι παρούσα στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης. Ακριβώς όπως συνέβη και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αποχώρησε πριν από εκείνη από το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό κοινό αυτή τη φορά έσωσε τον Γιώργο Μαυρίδη, οπότε η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη βρέθηκαν αντιμέτωπες και διεκδίκησαν την παραμονή στο Palawan, παίρνοντας μέρος σε στύλο αντοχής και έπταθλο. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμένει στο Nomads η τραγουδίστρια.

“Έχω πολύ έντονα συναισθήματα μετά την μονομαχία… Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα στην παραλία και νευρίασα με τον εαυτό μου γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος στην κονταρομαχία. Κράτησα λάθος το κοντάρι και αυτό με εμπόδισε από το να πάμε στον λαβύρινθο και να διεκδικήσω την θέση μου», ανέφερε η Δήμητρα και πρόσθεσε: «ευχαριστώ όσους με στήριξαν και με κράτησαν στο παιχνίδι, λυπάμαι αν τους έχω απογοητεύσει… Αποχωρώ όπως ξεκίνησα, με το μπλουζάκι των Ωκεανών, ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι”, είπε η Δήμητρα λίγο μετά την ανακοίνωση.

Πώς σχολίασε όμως το twitter την εξέλιξη του Nomads; Δεν έμεινε ούτε αυτό το επεισόδιο χωρίς tweets και μάλιστα χωρίς να σχολιαστεί και η ιδιαίτερη σχέση της Δήμητρας με τον Γιώργο Κατσινόπουλο:

Read More

And More