Nomads: Η ελληνική σημαία του Αρναούτογλου και ο κίνδυνος κοντά στο ξενοδοχείο που μένει! [pics]

Τον παλμό των Nomads του Ant1 από το Παλαουάν στις Φιλιππίνες δεν σταματά να μας δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μέσα από τα social media. Ο παρουσιαστής του Ant1, που μας ενημερώνει πάντα για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα αγωνίσματα και τις δυσκολίες των Νομάδων, αυτήν τη φορά, θέλησε να ανεβάσει στο Instagram, δυο φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης ανέβασε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία που κρέμασε μαζί με τους ανθρώπους της παραγωγής στο ξενοδοχείο γράφοντας: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ… κρεμάσαμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο ξενοδοχείο και κάθε μέρα που την βλέπουμε μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε!!!”.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ… κρεμάσαμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο ξενοδοχείο και κάθε μέρα που την βλέπουμε μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Ενώ, ακολούθησε και μια φωτογραφία με μια πινακίδα προειδοποίησης για τη “ζώνη κινδύνου από τσουνάμι”, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο: ”500 μέτρα από εκεί που μένουμε υπάρχει αυτή η πινακίδα… ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!“

500 μέτρα απο εκεί που μένουμε υπάρχει αυτή η πινακίδα… ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Read More

And More