Nomads: Η μεγάλη αλλαγή του Μάνου Πίντζη στο πέρασμα των χρόνων! Σπάνιες φωτογραφίες

Τον απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το Nomads. Ο Μάνος Πίντζης έχει περάσει ξανά από την τηλεόραση και μάλιστα από το συγκεκριμένο κανάλι -όταν συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης- αλλά πλέον έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό look. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του είχε γίνει εμφανής πολύ πριν ταξιδέψει στο Palawan, στις Φιλιππίνες για να πάρει μέρος στο δημοφιλές reality επιβίωσης.

Κάνοντας μια αναδρομή στο φωτογραφικό του album μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι στο πέρασμα των χρόνων έχει διαφοροποιηθεί πολύ το στιλ του.

Μεγαλώνοντας, ο Μάνος Πίντζης μοιάζει να είναι πιο κατασταλαγμένος. Πατέρας δύο παιδιών ( της 6χρονης Τόνιας και του 3χρονου Μάριου) και πρόσφατα διαζευγμένος από την Τζούλια Καστανά, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του κι αυτό φαίνεται και από τις επαγγελματικές του επιλογές.

Το μεγάλο του όνειρο βέβαια είναι να πάει στο Hollywood αλλά προς το παρόν, ως άλλος Indiana Jones, ζει την περιπέτεια την οποία και λατρεύει.

Δες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις γεοτονίες του Νέου Ηρακλείυ και της Μεταμόρφωσης. Μαζί με την αδερφή του μεγάλωσαν φτωχικά. Έχει να θυμάται λίγα σπιτάκια, αλάνες αλλά πολλά παιχνίδια. Η φτώχεια δεν ήταν εμπόδιο για να περάσει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια.

Στα 15 του χρόνια ήθελε να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Βέβαια, τον κέρδισε τελικά η έβδομη τέχνη και έτσι βρέθηκε να σπουδάζει στη δραματική σχολή.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στο Εθνικό δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή. Ακολούθησαν τηλεοπτικές συνεργασίες στην κρατική και στην ιδιωτική τηλεόραση. Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 1993 στην ΕΤ1 και τους “Τρεις σωματοφύλακες”.

Στην καθημερινότητά του έχει φροντίσει να κάνει πράγματα που τον γεμίζουν. Στο πρόγραμμά του έχει γιόγκα και ται -τσι, αθλείται δύο φορές την εβδομάδα – κι αυτό φαίνεται- ενώ για motto του έχει το “never give up”.

Για εκείνον η ευτυχία άλλωστε κρύβεται στα απλά και καθημερινά. Σε ένα χάδι, ένα φιλί, στον ήλιο που ανατέλλει ή στη μυρωδιά του γιασεμιού.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο instagram του:

Read More

And More