Nomads: Πως θα απορροφηθούν οι παίκτες της Ζούγκλας – Το αγώνισμα επικράτειας [pics]

Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών για το Nomads. Και όπως λέει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το παιχνίδι τώρα αρχίζει…»! Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την απορρόφηση των μελών της ομάδας της Ζούγκλας από τις ομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών, αφού μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, αποτελείται πλέον από 4 μέλη. Στο αγώνισμα της Επικράτειας θα αγωνιστούν μόνο οι Νομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών.

Η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα πάει στη βίλα αλλά και αυτή που θα διαλέξει πρώτη ποιον παίκτη από τους Νομάδες της Ζούγκλας θέλει στην ομάδα της. Εναλλάξ θα συνεχιστεί η επιλογή των παικτών.
Στο αγώνισμα Επικράτειας δε θα αγωνιστούν οι Νομάδες της Ζούγκλας, αφού οι 4 παίκτες έχουν ασυλία για όλη την εβδομάδα. Αφού δημιουργηθούν οι δύο νέες ομάδες, θα καεί και το έμβλημα των Νομάδων της Ζούγκλας.
Αγώνισμα επικράτειας
Το σημερινό πολύ κρίσιμο αγώνισμα της Επικράτειας θα κριθεί στις 3 νίκες. Ο αρχηγός θα πρέπει να επιλέξει τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν ανά γύρο. Σε μία παραλλαγή σκυταλοδρομίας θα παρακολουθούμε έναν παίκτη από κάθε ομάδα να περνάει μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα. Το δεύτερο εμπόδιο θα πρέπει να το περάσει πατώντας ανάμεσα στα τετράγωνα. Αμέσως μετά, θα πρέπει να περάσει μέσα από τους κρίκους και στο επόμενο εμπόδιο θα πηδήξει πάνω από τους κορμούς.
Όταν φτάσει στους πύργους, θα βρει τα ντόμινο που απεικονίζουν γράμματα, τα οποία θα πρέπει να στήσει το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσει τη λέξη NOMADS. Κάθε παίκτης θα τοποθετεί ένα γράμμα τη φορά και μετά θα πρέπει να επιστρέψει στην αφετηρία, περνώντας ξανά τα εμπόδια και να χτυπήσει το χέρι του συμπαίκτη του, ώστε να συνεχίσει εκείνος στο στίβο.
Νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει συμπληρώσει σωστά τη λέξη ΝΟΜΑDS στον πίνακα και ο τελευταίος παίκτης θα έχει επιστρέψει στην αφετηρία.

Read More

And More