Nomads: Σήμερα το τελευταίο αγώνισμα των αρχηγών! Φωτογραφίες

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα αρχηγών. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος από την ομάδα των Ωκεανών και ο Νίκος Αναδιώτης από την ομάδα της Φωτιάς, θα μονομαχήσουν για να χαρίσουν το έπαθλο στην ομάδα τους. Το έπαθλο αλλά και η στιγμή επικοινωνίας θα προβληθούν στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το σημερινό αγώνισμα:
Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν ταυτόχρονα οι ομάδες και οι αρχηγοί των ομάδων θα καθοδηγούν στον κάθε γύρο έναν παίκτη από την ομάδα τους. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν θα έχουν δεμένα τα μάτια τους και θα πρέπει να μαζέψουν διάφορα αντικείμενα.Τα αντικείμενα θα βρίσκονται μέσα στο στίβο μαζί με τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσουν.
Κάθε φορά που οι παίκτες θα παίρνουν ένα αντικείμενο θα πρέπει να το φέρνουν πίσω στο τραπέζι. Ξεκινώντας θα πρέπει να περάσουν ανάμεσα από τα μεγάλα φουσκωτά μπαλόνια. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταφέρουν να βγουν από τον ξύλινο λαβύρινθο και μετά να περάσουν κάτω από το εμπόδιο με το δίχτυ. Στα σκαλοπάτια που υπάρχουν στο τέλος θα κρέμεται άλλο ένα αντικείμενο που θα πρέπει να φέρουν.Οι αρχηγοί των ομάδων θα μπορούν να τους καθοδηγούν στην πορεία τους μέσα στο στίβο.

Read More

And More