Nomads: Σπάνιες φωτογραφίες του Μιχάλη Ζαμπίδη από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ένας από τους υποψηφίους του Nomads και στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε με ποιον θα μονομαχήσει. Οι παίκτες των «Ωκεανών» έβγαλαν στον τοίχο τον γνωστό αθλητή και αναμένεται να δούμε αν θα είναι τελικά αυτός που θα αποχωρήσει από τις Φιλιπίννες και το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μέχρι τότε ας κάνουμε μία αναδρομή στην πορεία του στον αθλητισμό. Η πρώτη επαφή ξεκίνησε από την ηλικία των 6 ετών με την ενόργανη γυμναστική και διήρκησε 2,5 χρόνια. Αργότερα, ασχολήθηκε με το Shotokan καράτε για ακόμη 2,5 χρόνια.

Ο 37χρονος πρωταθλητής όμως λάτρευε πάντα το kick boxing που αποδείχθηκε και η μακροχρόνια αγάπη του. Μετά από 24 χρόνια σκληρής δουλειάς κατάφερε να κατακτήσει πολλούς στόχους και να κάνει πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά του. Έχει στο ενεργητικό του 179 αγώνες, 157 νίκες και 87 νοκ αουτ, καταφέρνοντας να φέρει στη χώρα μας 17 Παγκόσμιους Τίτλους.

Η αγάπη του για το άθλημα που υπηρετεί τόσο χρόνια τον ώθησε να δημιουργήσει τις δικές του σχολές kick boxing, τα Zambidis Club και να προσφέρει στο μέγιστο την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει από τις εμπειρίες του σε όλο τον κόσμο.

Για τον Μιχάλη Ζαμπίδη δύο από τις σημαντικότερες αποστολές του ανθρώπου είναι η εξέλιξη και η προσφορά. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας την ανάγκη να δοκιμαστεί σε νέες εμπειρίες βρέθηκε και στο νησί Palawan και το Nomads.

Δες φωτογραφίες από την αθλητική του πορεία μέχρι σήμερα!

Read More

And More