Nomads: Το αγώνισμα Επικράτειας και οι 3 νέοι αρχηγοί

Η Δευτέρα έφτασε και το Nomads επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τη δεύτερη εβδομάδα προβολής του. Το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, που έχει αγαπηθεί από το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αναμένεται να μας καθηλώσει κι απόψε!

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Δευτέρα το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο θα καθορίσει το που θα μείνουν για αυτή την εβδομάδα οι 3 ομάδες.

Η Εύη Ιωαννίδου κατά την αποχώρηση της από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τους 3 αρχηγούς των ομάδων με τους οποίους θα ξεκινήσει και το σημερινό αγώνισμα.

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς και ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την ομάδα του Ωκεανού.

Το σημερινό αγώνισμα ονομάζεται “Catapelt Rugby”. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης από την κάθε ομάδα θα εκτοξεύει μία μπάλα από τον καταπέλτη.

Οι παίκτες των ομάδων που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να πιάνουν την μπάλα στον αέρα. Επιτρέπεται μόνο ένα «γκελ» στο έδαφος. Αμέσως μετά, πρέπει να τρέξουν και να αποφύγουν τους αντίπαλους τους, ώστε να περάσουν στην τελική γραμμή και να βάλουν γκολ.

Για να σημειωθεί το γκολ, θα πρέπει να τοποθετήσουν την μπάλα σε κουτί της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα που θα δεχθεί πρώτη 11 γκολ θα πάει στην παραλία.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι γύροι που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα πάει στο ψαροχώρι και ποια στη βίλα.

Read More

And More