Νοmads: Το bullying στο Φώτη Φιλιππόπουλο και η “κλεψιά” της Νατάσας!

Έμεινε μόλις 2 εβδομάδες στο Nomads, αλλά ο Φώτης Φιλιππόπουλος έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του για το reality. Ο παίχτης της Ζούγκλας που διαγωνίστηκε με αντίπαλο την Νατάσα Καλογρίδη και έχασε μίλησε στο People για το bullying που δέχτηκε, αλλά και για το αν “έκλεψε” τελικά η Νατάσα στο Ντα Βίντσι.

Κάποιες φορές υπήρξαν αποδέκτης συμπεριφορών άτυπο και κάποιες φορές τυπικού bullying. Στη ζωή μου η δουλειά και η πορεία μου δεν αφήνουν περιθώρια για να μου φέρεται έτσι κάποιος”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Φώτης Φιλιππόπουλος.

Η πρώτη εβδομάδα βρήκε την ομάδα σου στην παραλία. Ήταν τόσο δύσκολο όσο είδαμε;

Είναι ακριβώς όπως τα είδατε, ίσως λίγο πιο δύσκολα, γιατί πεινούσαμε πολύ. Τρώγαμε μόνο καρύδες και αυτές δεν ήταν σε αφθονία. Δεν κάνει να τρως τις καφέ, αλλά τις πράσινες. Βέβαια οι πράσινες δεν πέφτουν, πρέπει να ανέβεις στο δέντρο να τις πάρεις. Το να ανοίξεις μια καρύδα ήταν μισή ώρα δουλειάς, δεν ήταν κάτι απλό. Έχει κουνούπια, έβρεχε συχνά και δυνατά, η θάλασσα ήταν άγρια, δεν είχε ψάρια. Συχνά μας ξυπνούσε η βροχή, κάθε πρωί που ξυπνούσαμε ψάχναμε να βρούμε τι θα φάμε. Μαζεύαμε πεταλίδες και τις μαγειρεύαμε με ρύζι. Φυσικά τρώγαμε με τα χέρια. Μέσα απ’ όλα αυτά εκτίμησα όσα έχω στη ζωή μου. Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και μεγάλη φτώχεια.

Πιστεύεις ότι ο διαιτητής έκανε πως δεν είδε ενδεχόμενη «κλεψιά» της Νατάσας όταν ήσασταν στον πίνακα Da Vinci;

Δεν ξέρω, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, είναι λεπτή η θέση μου. Έβλεπα τη Νατάσα, αλλά εκείνη την ώρα πονάς, σκέφτεσαι άλλα πράγματα και συγκεντρώνεσαι. Θέλεις μόνο να μείνεις στο παιχνίδι. Εγώ σκεφτόμουν «πόση ώρα θα είμαι ακόμα εδώ κρεμασμένος;» και πεινούσα. Προσπαθούσα να αναπνέω και να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου. Όλοι σε κοιτάνε εκείνη την ώρα, είσαι σαν σταυρωμένος. Το τελευταίο πράγμα που κάνεις είναι να κοιτάζεις τι κάνει ο συμπαίκτης σου και αν «κλέβει».

Διάβασε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί!

Κράτα το

Read More

And More