Νόνικα Γαληνέα: Δες την κούκλα εγγονή της!

Το όνομα και τη χάρη της όμορφης γιαγιάς της φαίνεται πως έχει κληρονομήσει η 25χρονη Νόνικα Τσαπέλα. Ο λόγος για την εγγονή της Νόνικας Γαληνέα που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο θέατρο Αθηνών και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Φάρος” μαζί με την αγαπημένη της θεία Αριέττα Μουτούση.

Η όμορφη Νόνικα είναι κόρη της Αλεξίας Μουτούση (δίδυμης αδελφής της ηθοποιού Αριέττας Μουτούση), έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο το μόντελινγκ και φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης γιαγιάς της, αλλά και της θείας της, που είναι καταξιωμένες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Από μικρή στα παρασκήνια του θεάτρου, άλλοτε για να δει την γιαγιά της Νόνικα Γαληνέα (που είναι η δασκάλα και το πρότυπό της) και άλλοτε για να απολαύσει τις θείες της, αγάπησε από μικρή το σανίδι, αλλά και το χώρο του θεάματος. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι η Νόνικα Τσαπέλα προέρχεται από μια οικογένεια η οποία ασχολείται με τα ναυτιλιακά, δεν θέλησε ποτέ να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της.

Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στο Παρίσι όπου σπούδασε Θέατρο και Καλές Τέχνες στην École Philippe Gaulier. Κατόπιν η Νόνικα επέστρεψε για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα. Και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η επιρροή που δέχτηκε από τη γιαγιά της, μια σπουδαία κυρία του θεάματος, ήταν πάντοτε εμφανής.

Αυτήν τη φορά, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε με τη διάσημη θεία της στο θέατρο, σε μια από τις πιο ακριβοθώρητες παραστάσεις της χρονιάς.

Read More

And More