Νότης Σφακιανάκης: Η παρουσίαση του νέου του δίσκου η σκληρή κριτική στον Τσίπρα και η γραβάτα!

Σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια παρουσίασε ο Νότης Σφακιανάκης το νέο του δίσκο με τίτλο “Όταν επικοινωνούμε“. Ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις επί σειρά ετών δεν κυκλοφορεί, σε συνεργασία την Platinum Records, μία δουλειά που μας αφορά όλους.

Τα επτά τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, όπως είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, “έχουν πολιτικό και κυρίως κοινωνικό νόημα”. “Δεν είναι διασκεδαστικά και για γαρύφαλλα αν και πιο μετά θα έρθουν και αυτά”, εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο Νότης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, για ακόμα μία φορά, στην παρούσα πολιτική κατάσταση. Ασκεί πάντα σκληρή κριτική και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα “βέλη” του και ο Αλέξης Τσίπρας. “Είναι δύσκολα τα πράγματα με αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν”, είπε σχολιάζοντας πως και οι παλαιότεροι δεν ήταν καλύτεροι. Είπε όμως και πιο σκληρά λόγια για τον πρωθυπουργό. Ότι αν τον έβλεπε μπροστά του θα τον έφτυνε και ότι θέλεις και… σφαλιάρες”


Εύη Αγγελινά-Νότης Σφακιανάκης-Γιώργος Αρσενάκος

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι συνεργάτες αλλά και η σύζυγός του, έγινε ειδική μνεία για δύο συγκεκριμένα τραγούδια. Το ένα ήταν το κομμάτι “Νησί” που, όπως εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης, είναι αφιερωμένο στον ήρωα της Κύπρου Σολωμού Σολωμού.


Χριστίνα Σάλτη-Bo

Το δεύτερο είναι το κομμάτι “Γραβάτα” το οποίο είναι αφιερωμένο στον “εκάστοτε Τσίπρα” και παρακάτω βλέπεις τους στίχους και τον τρόπο παρουσίασης του στο νέο δίσκο. “Δεν έχει σημασία αν φοράς η όχι”, είπε με νόημα ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στους παρευρισκόμενους για το συγκεκριμένο τραγούδι.

“Την ρετσινία σου δε τη σβήνει μια γραβάτα”, είπε αξιωποιώντας έναν από τους στίχους του Μάριου Ορφανίδη για να ασκήσει την κριτική του στον Πρωθυπουργό.

Read More

And More