Ντόρα Μπακογιάννη: “Μου λείπει πολύ η μητέρα μου. Δεν γιόρτασα γενέθλια μετά από αυτό”

“Μου λείπει πολύ η μητέρα μου. Δεν γιόρτασα γενέθλια μετά από αυτό, ταυτίστηκε με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου”, αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο “Πρωινό Ant1” για το χαμό της μητέρας της. Η γνωστή πολιτικός ανέφερε πως η περίοδος που πέρασε μετά το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη ήταν δύσκολο.
“Είναι δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ και η μάνα σου είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Όσο μεγάλη και αν είναι θες να την έχεις. Ο Κυριάκος της αφιέρωσε τη νίκη του και κλαίγαμαι όλοι μαζί. Θα ήθελε πολύ να τον δει, αλλά πιστεύω ότι τον βλέπει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ενώ, για τη νίκη του αδελφού της Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε: “Αισθάνομαι συγκίνηση και χαρά. Εμένα είναι ο μικρός μου αδερφός, οπότε πάντα τον βλέπω διαφορετικά. Στην αρχή τον ζήλεψα φρικτά διότι ήθελε το αγόρι, “Επιτέλους ο Κώστας απέκτησε ένα παιδί” λέγανε. Στην αρχή είχα πει στη μαμά μου “Είναι άσχημος ο γιος σου”. Μετά τον θυμάμαι 7-8 μηνών να είναι στο κρεβατάκι του και να σηκώνει τα χεράκια του, οπότε πάει τελείωσε, μου πέρασε”.
Δες το video του zappit:



Read More

And More