Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Δεν θα μπω σε κυνήγι με τους παπαράτσι!”

“Ποτέ δεν προκάλεσα, φρόντιζα πάντα να μην δίνω δικαιώματα. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τακτική φέτος. Δεν πρόκειται να μπω σε κυνήγι με τους παπαράτσι, οι οποίοι δεν με έχουν κυνηγήσει ποτέ”, αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λίγο πριν την πρεμιέρα της στο TV Έθνος και την Νάνσυ Νικολαΐδου.

/

Λίγο πριν πει “Καλημερούδια” με το ολοκαίνουργιο πρωινό στο Mega, η Ντορέττα μίλησε για το άγχος -ανυπομονησία- της πρεμιέρας, τα νούμερα, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο.
Έχεις αγωνία;
“Έχω αδημονία, έχω ανυπομονησία. Θέλω να βγούμε στον αέρα για να δει επιτέλους ο κόσμος τι έχουμε ετοιμάσει”.
Όπως γνωρίζεις με τις πρωινές εκπομπές ασχολούνται όλοι από το0ν Οκτώβρη μέχρι και τον Ιούνιο που ρίχνουν αυλαία…
“Έχω μάθει να μην επηρεάζομαι από τα σχόλια ου κατά καιρούς ακούγονται. Ό,τι κι αν κάνει κανείς, θα βρεθεί κάποιος που θα έχει να πει κάτι. Άλλωστε, από σκληρή κριτική έχω μάθει στη ζωή μου, γιατί έχω ασχοληθεί και με τον αθλητισμό και οι αθλητές κρίνονται πολύ αυστηρά”.

/

Σε ακούω ψύχραιμη…
“Είμαι ψύχραιμος άνθρωπος. Προσπαθώ να μην πανικοβάλλομαι εύκολα και να μην χάνω το στόχο μου. Στη ζωή μου δεν έχω μόνο την τηλεόραση. Έχω παιδιά, είμαι μαμά, έχω υποχρεώσεις, τρέχω όλη τη μέρα όπως όλες οι μαμάδες, οπότε με ό,τι κι αν μου συμβεί, ασχολούμαι μέχρι έναν συγκεκριμένο βαθμό. Θα εστιάσω στη σκληρή δουλειά και βλέπουμε. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος”.
Με την ιδέα της υπερέκθεσης της προσωπικής σου ζωής πώς τα πας;
“Ποτέ δεν προκάλεσα, φρόντιζα πάντα να μην δίνω δικαιώματα. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τακτική φέτος. Δεν πρόκειται να μπω σε κυνήγι με τους παπαράτσι, οι οποίοι δεν με έχουν κυνηγήσει ποτέ. Εκτός από κάποιες φορές που έχουμε πέσει ο ένας πάνω στον άλλον, δεν έχω περιστατικά καταδίωξης να διηγηθώ”.

/

Read More

And More