Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινε 38 και το γιόρτασε! Φωτογραφίες και βίντεο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε τα γενέθλιά της, χθες Κυριακή, και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο! Μπορεί να βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για τη νέα της εκπομπή, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα ονομάζεται “ΕΔΩ”, αλλά βρήκε χρόνο και πήγε στην Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο, με τους καλούς της φίλους.

Φυσικά, δεν έλειπαν και οι εκπλήξεις, καθώς οι φίλοι της Τόνια Σωτηροπούλου, Σπύρος Σαμοϊλης και Ευγενία Σαμαρά, μόλις πήγε 12 ακριβώς το βράδυ του Σαββάτου της πήγαν τούρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της! Μάλιστα, η τούρτα είχε σχήμα μουσικό ντέφι, κάτι που η παρουσιάστρια διακωμώδησε στη συνέχεια, ότι δείχνει πως είναι… για τα πανηγύρια.
Μετά την όμορφη έκπληξη, η βραδιά συνεχίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Πάολα, στην Θεσσαλονίκη, όπου η Ντορέττα και η παρέα της γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η λαϊκή τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να της τραγουδήσει και τα “Χρόνια Πολλά”!
Βέβαια, οι τούρτες συνεχίστηκαν, καθώς μετά το ντέφι… της έφτιαξαν μία τούρτα υπερπαραγωγή, με το ζονγκ πάνω, με αφορμή το τηλεπαιχνίδι Κάνε Παζάρι, που παρουσίαζε μέχρι πρότινος στον ΣΚΑΪ! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανήμερα των γενεθλίων της ευχαρίστηκε τον κόσμο για της ευχές τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έγινε 38 ετών.
“Ένα γλυκό φιλί για όλες τις ευχές σου!! Σήμερα κλείνω τα 38 και νιώθω ευλογημένη για όλα τα όμορφα της ζωής μου. Σ´ευχαριστώ πολύ. Σ αγαπώ. Η ηλικία είναι στα χαρτιά. Όχι, το λέω γιατί πλησιάζουν κ τα 40!”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα γλυκό φιλί για όλες τις ευχές σου!!Σήμερα κλείνω τα 38 και νιώθω ευλογημένη για όλα τα όμορφα της ζωής μου.Σ´ευχαριστώ πολύ.Σ αγαπώ ❤️ Η ηλικία είναι στα χαρτιά.Όχι ,το λέω γιατί πλησιάζουν κ τα 40!???????????????? Αύριο θα τα πούμε και live γιατί εχουμε …ΠΡΕΜΙΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!Όλοι ΕΔΩ ! #birthdaygirl #grateful #thankyou #friends #family #newthingscoming #edo #love #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Δείτε το βίντεο:

Read More

And More