Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έρχονται αλλαγές στα “Καλημερούδια”! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

“Τα νούμερα της τηλεθέασης για τα οποία μιλάμε και ξαναμιλάμε είναι ένα καθημερινός αγώνας μέρα με την ημέρα. Μία είναι καλύτερα, μια πιο κάτω, μια πιο πάνω. Στο τέλος της σεζόν μπορούμε να κάνουμε μια κριτική”, αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στους δημοσιογράφους στο μεγάλο πάρτι για τα 5 χρόνια zappit.
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega αποκάλυψε: “Έχουμε συζητήσεις για αλλαγές στη θεματολογία, στη σειρά των θεμάτων και θα προστεθούν νέα πρόσωπα και νέα θεματολογία” και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός. Είναι εκπομπές που βγήκαν πιο πολλά χρόνια στον αέρα και όχι ένα μήνα όπως εμείς. Φυσικά και κοιτώ τα νούμερα, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά σε αυτήν τη φάση ακόμη δουλεύουμε την εκπομπή και έχουμε λίγο χρόνο για να συγκριθούμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να σταθεροποιηθούμε”.

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ZAPPIT

Είναι όμως, ευχαριστημένη ως τώρα από την πρωινή ζώνη; “Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι ικανοποιημένη με κάτι που κάνω μόνο ένα μήνα. Φυσικά και διορθώνομαι και όσο περνά ο καιρός προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι! Είμαστε σε διαδικασία αυτοδιόρθωσης”.
Τέλος, για το αν έχει χρόνο για τους δυο γιους της εξομολογήθηκε: “Φυσικά και έχω χρόνο πια για τα αγόρια μου. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Η εκπομπή είναι πρωινή και όταν γυρίζουν τα παιδιά από το σπίτι είμαι εκεί”.

Δες το video:


Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More