Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η βραδινή έξοδος και οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή!

Mε αέρα ανανέωσης μπαίνει αυτή η σεζόν για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ που πέρυσι έκανε παζάρι, φέτος αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού με μια νέα εκπομπή. Πρόκειται για μία καθαρόαιμη, ψυχαγωγική εκπομπή made in… ΣΚΑΙ, μέσα από την οποία στόχος και των υπευθύνων, αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας, είναι να καταφέρει να ξεδιπλώσει όσο περισσότερο γίνεται, τον εαυτό της. Την ίδια την Ντορέττα.

Μετά από τον χωρισμό της από τον Αλέξ Φρανζολίνι και βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα πάντα τα παιδιά της, η παρουσιάστρια και ηθοποιός, το έχει ρίξει στην ερασιοθεραπεία και στις συναντήσεις με τους φίλους της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Fantasia με τις επιτυχίες του Κωνασταντίνου Αργυρού.

Αυτές τις μέρες όμως, ετοιμάζει πυρετωδώς και τη νέα της εκπομπή, με αρχισυντάκτη τον Παύλο Σταματόπουλο, κάνοντας πολλές συσκέψεις και μιλώντας με άτομα του δημοσιογραφικού χώρου αφού είναι σε αναζήτηση νέων συνεργατών.

Δες πώς περνά στις συσκέψεις της με τον Παύλο Σταματόπουλο

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More