Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρεμιέρα με τον σύντροφό της στο πλευρό της! [pic]

Είναι full in love και δεν κρύβονται πια. Η σχέση της Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον γοητευτικό Άλεξ Φρατζολίνι μετρά πολύ καιρό και παρόλο που η παρουσιάστρια κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν αγχώνεται πια για το αν θα την δουν οι φωτογράφοι.

Έτσι και από την πρεμιέρα της στο θέατρο Πειραιώς 131 δεν έλειπε το αγόρι της. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας βρέθηκε στις πρώτες θέσεις για να απολαύσει την παράσταση “Οι από πάνω” και συνάντησε την όμορφη Ντορέττα στα παρασκήνια, από όπου έφυγαν μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” στα backstage όπου χαμογελαστοί ετοιμάζονταν να φύγουν από το θέατρο, με την Ντορέττα να μην ανησυχεί πια για τα φωτογραφικά φλας.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι: η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάιν (Πρόδρομος Τοσουνίδης) και τότε αρχίζουν όλα…

Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα!!!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More