Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Θα ξαναπαντρευόμουν αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις”

“Από τα νούμερα της τηλεθέασης δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ούτε εγώ, ούτε το κανάλι, γιατί δεν είναι αντάξια της εκπομπής μας. Αλλά δεν είναι εύκολο να μπει σφήνα στη συνήθεια του τηλεθεατή που βλέπει Πρωινό και Happy Day!”, αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στο Thema People.
Η παρουσιάστρια του Mega και οικοδέσποινα της εκπομπής “Καλημερούδια” μιλά χωρίς φόβο για τα νούμερα και την τηλεθέαση, αποκαλύπτει πως δεν θα αφήσει τον εαυτό της να αποτύχει και ετοιμάζεται για μια διπλή πρόκληση, αφού τον Μάρτη ξεκινά και θέατρο στο μιούζικαλ Sweet Charity. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η Ντορέττα, μάλιστα, αναφέρει: “Είμαι χρόνια ηθοποιός, αλλά κάνω και τηλεόραση. Δεν θα μπορούσα να βάλω ταμπέλες. Στο εξωτερικό είναι προσόν να συνδυάζεις πολλά μαζί. Στην Ελλάδα αν κάνεις πάνω από ένα πράγμα το θεωρούν… μειονέκτημα”.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και στο αν η σχέση με τον Άλεξ Φρατζολίνι έφερε ισορροπίες ανέφερε: “Αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Κι όταν είναι κανείς έτοιμος αυτό έρχεται. Πως απαντά όμως στο ενδεχόμενο ενός γάμο και ενός παιδιού; “Δεν θα ήμουν αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις με τον σωστό σύντροφο. Και βέβαιε θα έκανα τρίτο παιδί”.

Τέλος, στην ερώτηση αν φοβάται την αποτυχία, απαντά: “Θα είμαι στο παιχνίδι της τηλεόρασης με τους δικούς μου όρους σε ό,τι έχει να κάνει με τη ψυχολογία μου. Και η αποτυχία έχει να κάνει με το να σταματάς την προσπάθεια, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω”.
Διάβασε περισσότερα στο Thema People που κυκλοφορεί!

Read More

And More