Ντύνεται γαμπρός ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda!

Η πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα προκάλεσε πανικό και τώρα φαίνεται πως ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda θα κάνει πολλά κορίτσια να κλάψουν! Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της εδώ και 3 περίπου χρόνια αγαπημένης του και επίσης ηθοποιού στην Τουρκία.

Ο τηλεοπτικός Κεμάλ που ακούει στο όνομα Μπουράκ Οζτσιβίτ (Burak Ozcivit) είναι full in love και αυτό φαίνεται. Το κορίτσι του και πλέον αραββωνιαστικιά τους είναι η γνωστή ηθοποιός της Τουρκίας Fahriye Evcen, που είναι επίσης πολύ όμορφη. Μάλιστα οι δυο ηθοποιοί είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Τουρκίας και έχουν μέχρι και κοινή σελίδα στο Instagram με χιλιάδες followers.

Η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Burak στο ξενοδοχείο Maslak παρουσία όλων των φίλων του. Το πάρτυ που στήθηκε στις 24 Δεκέμβρη ήταν υπερπαραγωγή, όπως επίσης και η τούρτα του ηθοποιού… Αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε το μονόπετρο δαχτυλίδι που χάρισε στο κορίτσι του. Μάλιστα παραδοσιακά ο “Κεμάλ” του “Kara Sevda” γονάτισε και ζήτησε στην καλή του να τον παντρευτεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα έχουμε το γάμο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές στη χιονισμένη Γερμανία και γέμισε το instagram με φωτογραφίες…

Read More

And More