O 77χρονος Αl Pacino, δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του από το κορμί της 37χρονης συντρόφου του! [pics]

Eκείνος είναι ένα μύθος του Χόλυγουντ. Ηθοποιός με μοναδικό ταλέντεο και γοητεία, διάσημος σε όλο τον πλανήτη! Ο Αl Pacino μπορεί να είναι πλέον 77 χρονών αλλά ο έρωτας -που χρόνια δεν κοιτά- καλά κρατεί! Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος με την 37χρονη Lusila Sola.

To ζευγάρι, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσο να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στα νερά της παραλίας του Μεξικό. Ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά τους και δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει με καλύτερο τρόπο! Απολαμβάνοντας τις βουτιές με την καλλονή σύντροφό του στις παραλίες του Μεξικού! Στις φωτογραφίες ο “Νονός” φαίνεται να … μην αφήνει από τα μάτια του τη καλή του, αλλά και να μην σταματάει να την χαϊδεύει και να την αγκαλιάζει!

Ο Αl και η Lusila είναι ζευγάρι πάνω από 7 χρόνια και ο έρωτάς τους είναι στα φούλ του! Η ηθοποιός από την Αργεντινή που έχει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο φαίνεται ότι έχει ξετρελάνει τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δνε έχει παντρευτεί ποτέ σε ερώτηση αν το σκέφτεται απάντησε: “Ποτέ μην λες ποτέ”

Ο ηθοποιός κάποια στιγμή ακολούθησε την σύντροφό του με τα ρούχα μέσα στη θάλασσα όπου… ξεκίνησαν τα… καυτά φιλιά

Read More

And More