Ο Άρης Λουμάκης των REC δίνει την φωνή του στον Μικρό Πρίγκιπα!

Mετά το Hotel Transylvania 2 ή αλλιώς “Ξενοδοχείο για τέρατα 2” , o Άρης Λουμάκης των REC δανείζει την φωνή του και στη νέα ταινία του Μικρού Πρίγκιπα! Το απόλυτο παιδικό παραμύθι του 20ου αιώνα, ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας μεταφέρεται αριστοτεχνικά στη μεγάλη οθόνη και κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τις 31 Δεκεμβρίου.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους ήρωες της ταινίας, στον ρόλο του Αστυνομικού.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται ακόμα οι Κωνσταντής Μαυριάς, Άγγελος Λιάγκος, Κώστας Δαρλάσης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Νέστωρ Κοψιδάς, Βαγγέλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Αργύρης Παυλίδης, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Κώστας Αποστολίδης, Άννα Κουτσαφτίκη.

Στην υποτιτλισμένη εκδοχή ακούγονται οι Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Rachel McAdams, Riley Osborne,Paul Rudd, Marion Cotillard, James Franco, Benicio Del Toro, Ricky Gervais, Bud Cort, Paul Giamatti, Albert Brooks.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Mark Osborne (Kung-Fu Panda). Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παραγωγή κινουμένων σχεδίων που κόβει την ανάσα. Η ακριβότερη ταινία κινουμένων σχεδίων που έγινε ποτέ στη Γαλλία και κόστισε 80 εκατομμύρια ευρώ!

Η ταινία περιηγείται ανάμεσα σε δύο κόσμους, το μαγικό χειροποίητο σύμπαν απαράμιλλης ομορφιάς του Antoine de Saint-Exupery που αναδεικνύεται με την τεχνοτροπία της χαρτοκοπτικής και του stop-motion και το άρτιο σύγχρονο περιβάλλον όπου ζει ένα μικρό κορίτσι με την απαιτητική μητέρα του, που αποδίδεται με την τεχνική του σύγχρονου animation.

Το πρωτότυπο υλικό δικαιώνεται, η εικονογράφηση είναι εξαιρετικά εκφραστική και η ταινία του Μικρού Πρίγκιπα έχει όλες τις αρετές για να γίνει, όπως και το βιβλίο που την ενέπνευσε, κλασική. Άλλωστε μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία όλων των ετών που έχει μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες!

Δες το υποτιτλισμένο τρέιλερ…

…και το μεταγλωτισμένο!

Ο Μικρός Πρίγκιπας κυκλοφορεί στις 31 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood (μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους)

Read More

And More