Ο Barack Obama χάνει τα λόγια του από συγκίνηση και η Ellen Degeneres δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της! [vid]

Μαζί με πολλούς ανθρώπους που η λάμψη τους όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να σβήσει όπως τη Νταϊάνα Ρος, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον Τομ Χανκς, τον Μπρους Σπρίνγκστιν, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Μαικλ Τζορνταν, τον Καριμ Αμπντουλ Τζαμπάρ και πολλούς άλλους, βραβεύτηκε και η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις (Ellen DeGeneres) στον Λευκό Οίκο. Ο Μπαράκ Ομπάμα τους απένειμε το Μετάλλιο της Ελευθερίας.

Kαι δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην τελευταία αφού την επόμενη μέρα της βράβευσης είναι εκείνη που έχει γίνει θέμα συζήτησης. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), αναγκάστηκε να επιστρατεύσει λίγο χιούμορ στη μέση του λόγου του για την Έλεν επειδή είχε αρχίσει να χάνει τα λόγια του από τη συγκίνηση και ο ίδιος. Στη συνέχεια πένειμε το βραβείο στην παρουσιάστρια και κωμικό για την σταθερή ικανότητά της να σε κάνει “να γελάς για κάτι και όχι εις βάρος κάποιου”. Ο Ομπάμα επαίνεσε και την άλλοτε κίνηση θάρρους της Ντε Τζένερις, όταν πριν από δύο δεκαετίες αποκάλυψε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλη, ρισκάροντας την ίδια της τη καριέρα.

“Είναι εύκολο να το ξεχνάμε τώρα, που έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ, που βάσει νόμου όλοι είναι ίσοι απέναντι στο μυστήριο του γάμου, πόσο κουράγιο χρειάστηκε να επιστρατεύσει η Έλεν για να αποκαλυφθεί με τον πιο δημόσιο τρόπο, σχεδόν 20 χρόνια πριν. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό όχι μόνο για την LGBT κοινότητα, αλλά για όλους μας, να δούμε έναν άνθρωπο γεμάτο με τόση καλοσύνη και φως. Κάποια που συμπαθούσαμε τόσο πολύ, κάποια που θα μπορούσε να είναι γειτόνισσά μας ή συνάδελφός μας ή αδερφή μας, να αμφισβητεί τις υποθέσεις μας. Να μας υπενθυμίζει πως έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε, να ωθεί τη χώρα μας προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης. Πόσο απίστευτο ήταν το βάρος που κουβάλησες, ρισκάροντας με αυτόν τον τρόπο την καριέρα σου. Οι άνθρωποι δεν το κάνουν συχνά αυτό.”

O εκφωνητής του Λευκού οίκου συνέχισε τα λόγια του για την Έλεν συνεχίστηκαν κι εκείνη δύσκολα μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Στη συνέχεια την πήρε αγκαλιά ο Μπαράκ Ομπάμα και αναφέρθηκε στους χιουμοριστικούς χορούς της που εύκολα μας φτιάχνουν το κέφι στα δύσκολα.

Read More

And More