Ο Γιώργος Λιανός πιλοτάρει αεροπλάνο και … το κάνει καλά! Φωτογραφίες

Ήταν το όνειρό του εδώ και καιρό και τα … κατάφερε! Ο Γιώργος Λιανός είναι (εκτός από τραγουδιστής, παρουσιαστής, σύζυγος και μπαμπάς) ένας… ευτυχισμένος πιλότος και το απολαμβάνει πετώντας με το αεροπλάνο ψηλά!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απολαμβάνει όσο τίποτα τις πτήσεις του και η νέα του ασχολία τον έχει ξετρελάνει! Μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων τόσο στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη, όσο και στο στούντιο και στα live, που κάνει, αλλά όταν βρίσκει λίγο, τρέχει… στο αεροδρόμιο!

Είναι από τους πιο αυθόρμητους χαρακτήρες και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Ελένη Μενεγάκη επιμένει να διατηρεί τον Γιώργο Λιανό στο δυναμικό της εκπομπής και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Ποια καρδιά» σε παραγωγή Αντρέα Γιατράκου και με την ολοκλήρωση της ηχογράφησης ο Γιώργος Λιανός μαζί με τον εκπαιδευτή φίλο του, αναχώρησαν άρον άρον από το στούντιο και βρέθηκαν κυριολεκτικά στους ουρανούς.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε στιγμή να απολαμβάνει την πτήση στα σύννεφα επάνω αλλά και να σιγοτραγουδά τους στίχους από το ολοκαίνουργιο τραγούδι που όπως όλα δείχνουν του απογείωσε κυριολεκτικά την διάθεση.

Άκουσέ το

Read More

And More