O Γιώργος Τσαλίκης έγινε 40 και… έκανε χαμό στην Αυστραλία! Βίντεο

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε 40 και πολύ πολύ ευτυχισμένος! Ο δημοφιλής τραγουδιστής, γιόρτασε τα γενέθλιά του στη… δουλειά αλλά από αυτά που έγραψε στο instagram, φαίνεται ότι δεν τον πειράζει καθόλου…

“Τα 40α μου γενέθλια με βρήκαν ιδρωμένο πάνω σε μια σκηνή ,σε μια ανεπανάληπτη SOLD OUT βραδιά γεμάτη αγάπη και αδρεναλίνη , με ένα υπέροχο συγκινητικό μήνυμα από τη γυναίκα μου , ευχές από τα παιδιά μου … τους γονείς μου , Τον αδερφό μου , τους συνεργάτες μου και τους φίλους μου … Χαμογελαστό ,υγιή με δύναμη ,να μπορώ να ονειρεύομαι , να παλεύω , να εξελίσσομαι , να ΖΩ ! Τι άλλο να ζητήσω ; Ευχαριστώ το Θεό …! Πότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα … Πότε πιο δύσκολα .., Την υγειά μας να χουμε και όλα θα γίνουν ! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη , για τις ευχές , για τα άπειρα μηνύματα … Να ειστε όλοι καλα” έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία με τις τούρτες!

Ο Γιώργος πριν λίγες μέρες επέστρεψε από περιοδεία στην Αυστραλία όπου κυριολεκτικά έσκισε και εκτός από live με τους ομογενείς να τον αποθεώνουν, στην μακρινή χώρα συνάντησε και τους καλούς του φίλους Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου!

Δες το βίντεο με τα όσα εκπληκτικά έζησε στο ταξίδι του


Read More

And More