Ο Γολγοθάς της Μαριέττας Γιαννάκου – Εξιτήριο μετά την πολύμηνη νοσηλεία της

Τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της ζωής της έδωσε η πρώην υπουργός παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου. Στις 28 Μαΐου η 68χρονη πολιτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Υποβλήθηκε άμεσα σε αγγειοπλαστική, παραμένοντας διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ώστε να αναρρώσει και να καταφέρει να υποστηριχθεί το αναπνευστικό της σύστημα, μετά από ένα πνευμονολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Για πολλούς μήνες αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο, περνόντας δύσκολες στιγμές, αλλά έχοντας πάντα στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σιγά σιγά η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε και σύμφωνα με την Espresso, το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση της υγείας της βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση, με αποτέλεσμα οι γιατροί του νοσοκομείου να της δώσουν εξιτήριο.

Στο πλευρό της βρίσκονται η κόρη της, Ζωή και ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Κουτσίκος, ο οποίος έγραψε στο facebook:Από σήμερα τέλος το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Η Μαριέττα βρίσκεται σπίτι της, ξεπερνώντας για ακόμα μια φορά το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε επί ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμπαραστάθηκαν με αγωνία και αγάπη στην περιπέτειά της αυτή, ευχόμενος να είναι και η τελευταία”.

Η Μαριέττα Γιαννάκου το 2008 είχε υποστεί πάλι έμφραγμα και είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, λόγω επιπλοκών του σακχαρώδους διαβήτη από τον οποίο πάσχει.

Read More

And More