Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά τη Zωή Λάσκαρη: “Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα…”

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή, το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Ήταν μία από τις τελευταίες πρωταγωνίστριες που το όνομά τους έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στη σύγχρονη ιστορία και είχε αγαπηθεί πολύ. Οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο μιλώντας για εκείνη με λόγια αγάπης. Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Ψινάκης.

“Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας… Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε… Ξέρετε εσείς…Να μου τους φιλήσεις όλους… Σ’ ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!”

Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας… Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε… Ξέρετε εσείς…Να μου τους φιλήσεις όλους… Σ’ ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Read More

And More