O Κώστας Μαρτάκης στο πιο σέξι video clip που τον έχεις δει ποτέ!

Ο Κώστας Μαρτάκης οπτικοποιεί το καινούργιο του hit single “Σύνορα” με ένα video clip που θα μας ιντριγκάρει, παίζοντας με την φαντασία σε μία άκρως ερωτική διάθεση… Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και καλλιτεχνική διεύθυνση του Πάνου Γιαννακόπουλου, αποτυπώνονται σε εικόνα οι στίχοι του νέου αγαπημένου hit ότι “στην αγάπη δεν υπάρχουν πλέον σύνορα”.

Στο υψηλής αισθητικής music video συμμετέχουν κορυφαία μοντέλα του χώρου, Monika Kwiecien, Olga Grinzel, Chris Jgn, Vasilis Amadasoun, Konstantinos Pavlopoulos & Thomas Gabriel.
To νέο hit του αγαπημένου καλλιτέχνη, “Σύνορα”, κυκλοφορεί μέσα από το ομότιτλο άλμπουμ, και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου!
Μέσα από το χρυσό σε πωλήσεις άλμπουμ “Σύνορα” έχουν ξεχωρίσει ακόμα οι δυνατές επιτυχίες: “Πές Το Ναι”, “Ούτε Ήξερες”, “Εγώ Θα Φύγω”, “Πάντα Θα Ζεις”.
Όσο για τις live εμφανίσεις του Κώστα Μαρτάκη….
Αυτό το Δεκέμβρη ο ταλαντούχος τραγουδιστής με το καθηλωτικό performance θα ενώσει φωνές με την γοητευτική Αμαρυλλίς σε ένα live party δίχως προηγούμενο! Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Boutique Club, ένα από τους πιο αγαπημένους χώρους του clubbing εδώ και πολλά χρόνια! Στο δυνατό live show που έρχεται στο Boutique θα συμμετέχει και ο πιο hot της γενιάς του DJ Pitsi on the decks!
Δες το βίντεο κλιπ!

Read More

And More