Ο Μπο ζητάει τη βοήθειά μας για τον 5χρονο Δημήτρη που παλεύει για τη ζωή του!

Ο Μπο μπορεί να είναι ένας γνωστός ράπερ και να έχουμε δει μια άλλη εικόνα του αλλά τελικά είναι πολύμ πολύ ευαίσθητος και έχει συγκινήσει τους πάντες τις τελευταίες ημέρες με την προσπάθειά του να βοήθήσει ώστε να σωθεί ο μικρός Δημήτρης.

Ο Μπο συγκινήθηκε από το πρόβλημα υγείας του μικρού Δημήτρη που πάσχει από αιματεμέσεις και πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Μεθαύριο μάλιστα ο γνωστός ράπερ θα συναντηθεί με τον μικρό Δημήτρη και την μητέρα του.

Η μητέρα μου έγραψε στο προφίλ της στο facebook το εξής συγκλονιστικό μήνυμα για το γιο της

“Ποια μάνα είναι αυτή που δεν θα κάνει τα πάντα για το παιδί της, όταν το βλέπει να υποφέρει και να κινδυνεύει η ζωή του? Ποια? Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου θα γυρίσω γη και ουρανό, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της μαμάς, για να σε κάνω καλά! Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου αν μου ζητήσουν τη ζωή μου για να είσαι εσύ καλά και αυτήν θα δώσω! Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου, να μην ξανανιωσεις αυτό το πόνο και αυτές τις αιματεμεσεις, να μην ξανά νιώσουν τρόμο τα ματάκια σου σαν βλέπουν τόσο αίμα στο ρουχαλάκια σου και ολόγυρα σου, στο ορκίζομαι Δημήτρη μου να μην τρέμουν τα χεράκια σου από φόβο καθώς βγάζεις τόσο αίμα και προσπαθήσεις να σκουπισεις το στοματάκι σου… Στο ορκίζομαι να μην μου ξαναζητησεις “Βοήθεια Μαμά”, στο ορκίζομαι να μην ξανακουσεις κανέναν γιατρό να λέει μπροστά σου, τι δουλειά έχετε εδώ; Στο ορκίζομαι Δημήτρη ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα σε ΑΦΗΣΩ ΕΓΏ!! Στο ορκίζομαι ότι θα κάνω τα πάντα να χαμογελάς μόνο αγόρι μου… Ιωαννα Ροζακη (Joanna Ioanna Rozaki) μητέρα Δημητράκη”..

ενώ ευχαρίστησε και τον Μπο για όσα έκανε

Read More

And More