Ο Νίκος Καρανίκας μιλάει για πρώτη φορά για την “αγαπημένη” του Ελένη Μενεγάκη!

O ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού,Νίκος Καρανίκας, δίνει συνέντευξη στο Down Town και εξηγεί γιατί είναι μεγάλος θαυμαστής της Ελένη Μενεγάκη!

“Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να τοποθετούμαι γύρω από οποιοδήποτε θέμα προκύπτει αλλά μπορείτε να αναφέρετε κάποιες δηλώσεις μου γιε εκείνη” απάντησε ο Νίκος Καρανίκας στη δημοσιογράφο του περιοδικού Φανή Πλατσατούρα.

– Για ποιον λόγο πιστεύετε ότι η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή;

“Γιατί είναι όμορφη, διακριτική,ευγενική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ, κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια το θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά”… Η Ελένη είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών, και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτό τον πόλεμο,αναπτύσσει μια εφυΐα. Είναι η εφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση, μέχρι την ημέρα που θα βαρεθεί η ίδια”

Πιστέυετε ότι η αμοιβή της είναι προκλητική για την εποχή;

Παίρνει τόσα λεφτά, ακριβώς γιατί δεν προκαλεί.Ο τηλεθεατής δεν θα ρίξει την ευθύνη στην κ. Μενεγάκη για τα χρήματα που κερδίζει. Θα ρίξει την ευθύνη σε άλλα πράγματα, που κρατούν τον ίδιο με χαμηλά μηδενικά. Δηλαδή εγώ παίρνω 1200 ευρώ. Μου φταίει η Μενεγάκη γι΄αυτό;”

Read More

And More