Ο δύσκολος αγώνας της Adele – Σε υπνοθεραπευτή για να κόψει το τσιγάρο

Εδώ και πέντε χρόνια καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κόψει το κάπνισμα και τελικά τα κατάφερε με τις επισκέψεις της σε υπνοθεραπευτή. Ο λόγος για την Adele που σαρώνει με το νέο της τραγούδι -το “Hello” σημειώνει πάνω από ένα εκατομμύριο views στο youtube- και μετά από δύσκολο αγώνα που έδωσε… τελικά βγήκε νικήτρια.
Το 2011 αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μπήκε στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε λεπτή επέμβαση, κινδύνεψε να χάσει τη φωνή της και ακύρωσε όλες τις συναυλίες της. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά οι θεράποντες ιατροί της, την συμβούλευσαν πως έπρεπε να κόψει το κάπνισμα. Έλα όμως, που εκείνη κάπνιζε 20 ώρες τη μέρα και το να κόψει το τσιγάρο ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη.

Αφού προσπάθησε τα πάντα, χάλασε αρκετά χρήματα και ταλαιπωρήθηκε τελικά τα κατάφερε με την βοήθεια υπνοθεραπευτή. Συγκεκριμένα οι μυστική τρίωρη επίσκεψη στον Max Kirsten την βοήθησε πολύ και φαίνεται πως άλλαξε τη ζωή της. Η ίδια μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone: “Την λατρεύω αυτήν τη συνήθεια, αλλά δεν είναι πια τόσο cool, όταν κινδυνεύεις να πεθάνεις από μια ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα και να αφήσεις μόνο το παιδί σου”.

Read More

And More