Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη “νίκησε” μέχρι και το Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν, το βράδυ της Δευτέρας, μία από τις πιο όμορφες στιγμές της οικογενειακής τους ζωής. Το πιο λαμπερό ζευγάρι της Ελλάδας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, οι οποίοι ήταν και κουμπάροι. Ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί, έχοντας στο πλευρό τους τα 4 παιδιά τους αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δικαίωσε τον χαρακτηρισμό “γάμος της δεκαετίας“.

Φωτογραφίες και στιγμιότυπα άρχισαν να κυκλοφορούν και το ευτυχές γεγονός δεν άργησε να μονοπωλήσει το ενδιάφερον όλων των media της χώρας. Το πρώτο θέμα της ημέρας ήταν και σήμερα, λίγες ώρες μετά τον παραδοσιακό γάμο, σε όλα τα κανάλια και τα sites αλλά και τα social media. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ο γάμος του Σάκη και της Κάτιας κατάφερε να “νικήσει” το Survivor που συνήθως είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το γάμο

Παρολο που το reality επιβίωσης βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για την εξέλιξή του, το αναγνωστικό κοινό και οι τηλεθεατές είχαν μεγαλύτερη αγωνία για να μάθουν λεπτομέρειες για το μυστήριο και να δουν φωτογραφίες και βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @loverouvofamily στις

Τα social media πήραν φωτιά και τα #SakisKatia και #MiaZoiMazi συνόδευσαν αμέτρητες ευχές και φωτογραφίες τόσο από τους καλεσμένους όσο και από ανθρώπους που απλά θέλησαν να στείλουν την αγάπη τους στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Read More

And More