Ο κούκλος κακοποιός που έγινε μοντέλο και κάνει χαμό στο instagram!

Πριν δυο χρόνια ένα αστυνομικό τμήμα στην Αμερική, τον αναζητούσε για να τον συλλάβει και δημοσίευσε τη φωτογραφία του στη σελίδα του τμήματος στο facebook! Aμέσως η φωτογραφία έγινε viral και συγκέντρωσε 48 χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες και βέβαια κυρίως από γυναίκες..

Αργότερα ο κούκλος γαλανομάτης κακοποιός Jeremy Meeks συνελήφθη για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία. Κανείς όμως δεν έδωσε σημασία στην παραβατική συμπεριφορά του… Στη φυλακή έπαιρνε εκατοντάδες ερωτικά γράμματα από γυναίκες που είχαν πάθει… υστερία..

Ο Jeremy, δικάστηκε, καταδικάστηκε μπήκε φυλακή για δυο χρόνια και αποφυλακίστηκε πριν από λίγο καιρό. Εδώ και λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό γραφείο μοντέλων και η καριέρα του ξεκίνησε. Πρόσφατα έκανε την πρώτη ου φωτογράφιση.. Ο ίδιος μάλιστα άρχισε να ανεβάζει φωτογρφίες στο προσωπικό του προφίλ στο instagram και ήδη γίνεται… χαμός απο τις θαυμάστριες… Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια για τη δουλειά του, αφού είναι κατ΄ οίκον περιορισμό κατά κάποιο τρόπο.. αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός χώρας..


Count down #housearrest #bayarea

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

End of my driveway is as far as I can go #housearrest

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

#california #bayarea

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

#firstdayofsummer #bayarea

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις

Read More

And More