Ο νέος έρωτας της Δήμητρας Ματσούκα!

Η ηθοποιός έχει λόγο που το τελευταίο διάστημα δε σταματάει να χαμογελά… Και αυτός ο λόγος, είναι ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης.

Μετά το τέλος της σχέσης της με τον εφοπλιστή Γιάννη Φιξ, η Δημητρα Ματσοούκα άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της και σιγά σιγά, ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της.

Σύμφωνα με την RealNews, άνθρωποι από το περιβάλλον της, λένε ότι αυτό το νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά της, έχει πρωταγωνιστή τον γνωστό σκηνοθέτη στο χώρο του θεάτρου, Λευτέρη Γιοβανίδη.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, άρχισαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη θεατρική παράσταση “Αέρας“. Τότε μάλιστα, η ηθοποιός, πόζαρε με χαμόγελο στο πλευρό του σκηνοθέτη.

Λίγες ημέρες αργότερα όμως, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν ξανά, στη θεατρική παράσταση “Τίρζα” στο θέατρο Ιλίσια, τα σχόλια πήραν φωτιά!

Αυτή τη φορά μάλιστα, έδειχναν πιο αμήχανοι μπροστά στους φωτογράφους. Ίσως γιατί, όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους “είναι πολύ φρέσκο το ειδύλλιό τους και για αυτό δεν θέλουν ακόμα να μιλούν για αυτό”.

Εκτός πάντως από τις παραστάσεις, το ζευγάρι φαίνεται ότι αγαπά πολύ και τα μαγαζιά του Κολωνακίου, όπου οι θαμώνες γνωστών μπαρ, το βλέπουν συχνά τις τελευταίες εβδομάδες να συζητά για ώρες, απολαμβάνοντας το ποτό του….

Read More

And More