O πιο ανατρεπτικός… Βatman φτάνει στην μεγάλη οθόνη!

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.

Στην μεταγλωττισμένη version της «ταινίας LEGO® Batman» πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης («Ένας Άλλος Κόσμος», «Αν…») ως η φωνή του LEGO Batman, ή αλλιώς Μπρους Γουέιν. Ο Φάνης Μουρατίδης («Amore Mio», «Αν…») πρωταγωνιστεί ως ο Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος («Ένας Άλλος Κόσμος», «Νήσος», «Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού»), ως ο ορφανός Ντικ Γκρέισον ή αλλιώς Ρόμπιν, η Ιωάννα Πηλιχού («Amore Mio», «Νήσος») ως η Μπάρμπαρα Γκόρντον ή αλλιώς Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης (τηλεοπτική σειρά, «Η Νταντά») ως ο Άλφρεντ Πένιγουερθ.

Στην υποτιτλισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν οι Γουίλ Αρνέτ (Batman/Bruce Wayne), Μάικλ Σέρα (Robin/Dick Grayson), Ροζάριο Ντόσον (Batgirl/Barbara Gordon), Ρέιφ Φάινς (Alfred Pennyworth) και ο Ζακ Γαλιφιανάκης (The Joker).

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Κρις ΜακΚέι («Robot Chicken»), σε παραγωγή των Νταν Λιν, Ρόι Λι, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ. Το σενάριο είναι των Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον.

Read More

And More