Ο χλιδάτος γάμος της Pippa Middleton με τον πάμπλουτο ευγενή! Νέες φωτογραφίες

Ήταν ένας γάμος υπερπαραγωγή με την Pippa Middleton, να είναι απλά εκθαμβωτική μέσα στο αξίας 40 χιλιάδων στερλινών νυφικού της το οποίο δημιούργησε ειδικά για το γάμο της ο γνωστός βρετανός σχεδιαστής Giles Deacon.

Η τελετή έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, δυτικά του Λονδίνου, ενώ αμέσως μετά έγινε η δεξίωση του γάμου στο κτήμα των γονιών της νύφης στο κοντινό Bucklebury. Η Pippa παντρεύτηκε σήμερα τον Jame Matthews, 41 ετών, πλούσιο χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε στις 17 Ιουλίου του 2016.

Την Πίπα στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ, μέσα σε ένα vintage αυτοκίνητο.Στο κεφάλι της φορούσε μία τιάρα, στην οποία στερεώνονταν το μακρύ της πέπλο, σχεδιασμένα από τον Στίφεν Τζόουνς. Πολλοί ήταν και οι διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο, ενώ πλήθος δημοσιογράφων από μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να καλύψουν το γάμο της χρονιάς, παρότι κατά διαστήματα έβρεχε.

Οι γονείς της νύφης, Κάρολ και Μάικλ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο κτήμα όπου δημιουργήθηκε ένα ειδικά σκεπασμένος χώρος. Οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν μαζί τους και δεύτερη ενδυμασία για να την φορέσουν στην δεξίωση. Τόσο πάνω από την εκκλησία όσο και πάνω από το κτήμα Μίντλετον απαγορεύτηκαν οι πτήσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση εναέριας φωτογράφησης ή λήψη βίντεο.

Την παράσταση έκλεψαν τα παρανυφάκια ανάμεσα του τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Τζορτζ και Σαρλότ που παρά την γκρίνια τους στην αρχή ήταν από τα πιο χαριτωμένα “στιγμιότυπα” του γάμου

Εντυπωσιακή με τη σομόν τουαλέτα της και η Δούκισσα του Καίμπριτζ

Read More

And More