Οι Έλληνες celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη που έγιναν πρεσβευτές της καμπάνιας του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου κι άλλοι celebrities ακολουθούν το παράδειγμά τους! Και φυσικά ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. (δες εδώ το video)

Ανάμεσά τους η Τζένη Μπότση και η Βίκυ Σταυροπούλου που φωτογραφήθηκαν για την εκστρατεία του #GiveitCampaign και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για πρόληψη… Στόχος της καμπάνιας, άλλωστε, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου και να υιοθετήσουμε μία καλή συνήθεια ή να σταματήσουμε μία καθημερινή συνήθεια που βλάπτει την υγεία, έστω και για 24 ώρες.

Τι πρέπει να κάνεις για να συμμετάσχεις και εσύ;

Ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία ή ένα βίντεο που σχετίζεται με μία βλαβερή συνήθεια που σταματάς έστω και για 24 ώρες (π.χ. κάπνισμα, κακή διατροφή -κόκκινο κρέας, λιπαρά φαγητά, καπνιστά φαγητά, ζάχαρη, αλκοόλ, ανθρακούχα αναψυκτικά, έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακό), είτε με μία καλή συνήθεια που ξεκινάς (π.χ. γυμναστική –χρήση σκάλας αντί για ασανσέρ, ποδήλατου αντί για αυτοκίνητο, καλή διατροφή –φρούτα, λαχανικά, όσπρια, προληπτικό έλεγχο υγείας, τακτικές εξετάσεις) ή με μία ενέργεια προσφοράς σε κάποιον τρίτο (π.χ. στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο). Γράψε: «Στηρίζω την καμπάνια #GiveitCampaign του I LIVE FOR ME για την πρόληψη του καρκίνου», την αντίστοιχη ενέργεια που θα κάνεις και τα hashtags #Giveit #GiveItUp #GiveItAGo #ILIVEFORME. Τέλος, κάλεσε έναν ή περισσότερους φίλους να συμμετέχει, ώστε να ευαισθητοποιήσεις και να ενεργοποιήσεις όσο περισσότερο κόσμο μπορείς.

Η καμπάνια ξεκινάει στις 4 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, διάστημα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν μία σειρά ενεργειών, όπως ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία, εταιρείες, σεμινάρια σε ασθενείς και άλλες στοχευόμενες δράσεις ενημέρωσης.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More