Οι Νο. 1 DJs στον κόσμο, Dimiti Vegas & Like Mike, σήμερα στο ΟΑΚΑ γεμάτοι Θετική Ενέργεια!

Σήμερα στο ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών για 11η συνεχή χρονιά έρχεται η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της πόλης! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας επιστρέφει στο καθιερωμένο της ραντεβού, στις 17:00, γεμάτη μουσική, εκπλήξεις, ανατροπές, φαντασμαγορικά εφέ και τα πιο συναρπαστικά live acts!
Special Guests oι No.1 DJs στον κόσμο: DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Οι DV&LM είναι οι νούμερο 1 djs στον κόσμο για το 2015 σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό στον κόσμο, στη dance μουσική και η λίστα αυτή αποτελεί την βίβλο αυτής της σκηνής!
*H ψηφοφορία για το ΤOP100 DJs 2016, τρέχει από τον Ιούνιο και τα αποτελέσματα τα της ανακοινώνονται στο Amsterdam Music Festival τον Οκτώβριο.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής θα συναντηθούν στο εντυπωσιακό stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2016 για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής, είναι οι διεθνούς φήμης DJs Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί ως οι #1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το “ΤΟP100DJs” του περιοδικού DJ MAG και έρχονται στην Ελλάδα μόνο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016!
Το δικό του μοναδικό στίγμα θα δώσει για ακόμη μια χρονιά ο αγαπημένος παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!

Read More

And More