Οι Survivors πάλι μαζί! Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε ξανά! [pics]

Έζησαν μαζί για περίπου τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας. Η ομάδα των “Διάσημων”, όμως, επέστρεψε στην παλιά της καλή ζωή, γεμάτο λάμψη και εξόδους. Ειδικά, τώρα, μετά την συμμετοχή τους στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, η δημοσιότητα τους αυξήθηκε με το παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας ξανασυναντήθηκε με τους συμπαίκτες του, Κώστα Κοκκινάκη και Στέλιο Χανταμπάκη, στα εγκαίνια ενός ροκ καταστήματος.

Οι “Διάσημοι” του Survivor βρέθηκαν σε ένα ξεχωριστό motorcycle party, για να γιορτάσουν τα τρία χρόνια παρουσίας του καταστήματος “Indian Motorcycle”, αλλά και να υποδεχτούν το νέο κατάστημα στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι, ότι, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έμεινε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο, μας είχε λείψει από τέτοιες εκδηλώσεις.
Ο διάσημος “Μαχητής” πόζαρε με τους καλούς του φίλους, Στέλιο Νιάκαρη, Χριστίνα Παππά, Νίκο Βουρλιώτη αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Από την άλλη, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε για ακόμη μια φορά στο πλευρό του την πανέμορφη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη.
Δες τις φωτογραφίες:
Κώστας Κοκκινάκης – Κώστας Φραγκολιάς – Χάρης Σιανίδης – Νίκος Αναδιώτης
Γιώργος Μανίκας – Γιάννης Σπαλιάρας – Νίκος Αναδιώτης – Στέλιος Νιάκαρης
Όλγα Πηλιάκη – Στέλιος Χανταμπάκης – Μαρία Καλάβρια
Χριστίνα Παππά – Γιάννης Σπαλιάρας – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Νίκος Βουρλιώτης – Γιάννης Σπαλιάρας
Κώστας Κοκκινάκης
Στέλιος Νιάκαρης – Κωνσταντίνος Νούσιας – Γιάννης Σπαλιάρας

Read More

And More