Οι “The Players” είναι οι μεγάλοι νικητές του Back 2 Bands

Ο Γιώργος, ο Κωνσταντίνος και ο Παναγιώτης είναι πλέον όχι μόνο οι “The Players”, αλλά και οι “The Winners”.

Με scouters την “number one” Έλενα Παπαρίζου και τους “βασιλιάδες” της ελληνικής μουσικής σκηνής KINGS, οι The Players, το νέο boyband της Minos EMI / Universal, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι σελίδες των Players στα social media πήραν «φωτιά» με το πρώτο τους single “Vamos” σε μουσική Teo Tzima και στίχους των KINGS, να ξεπερνάει τις 500.000 προβολές στο YouTube μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες και την σελίδα τους στο Facebook να ξεπερνάει το 1.000.000 αλληλεπιδράσεις σε διάστημα 3 μηνών.

Το μουσικό ταξίδι των The Players ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, και κορυφώθηκε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017 στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου ανακυρήχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού project της Amita Motion #Back2Bands!

Οι The Players ανέβηκαν στο stage της ΗΘΕ ευχαριστώντας το κοινό που τους στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ συγκινημένοι υποσχέθηκαν πως τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε.

Λίγο νωρίτερα, η εμφάνισή τους στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017 με το “VAMOS” έκλεψε τις εντυπώσεις ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Οι “The Players” είναι οι: Παναγιώτης Χατζήπαπας, Γιώργος Βιδάλης και Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Read More

And More