Οι αδελφές Μπόμπα έβαλαν “φωτιά” στη Μύκονο! [vids]

Στο νησί των ανέμων απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Χριστίνα και η Ελίνα Μπόμπα και προκαλούν πανικό με τις σέξι εμφανίσεις τους. Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ με τον καλό της.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv, τους “τσάκωσε” να κάνουν το μπάνιο τους σε παραλία του νησιού και να μην σταματούν τις αγκαλιές και τα παινίδια στο νερό. Με την Χριστίνα Μπόμπα να κλέβει τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό μπικίνι της. Το κορίτσι του Mr Survivor, άλλωστε, ξέρει να τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Το ίδιο όμως, έγινε και με τη σέξι εμφάνιση της αδελφής της Ελίνας. Η 24χρονη Ελίνα που σπουδάζει Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ όσοι τυχεροί την είδαν από πιο κοντά καταγοητεύτηκαν από τα μπλε μάτια της. Η Ελίνα βρέθηκε στο διάσημο beach bar Tropicana στην παραλία Paradise για το πάρτυ που διοργανώθηκε για τους επιβάτες της κρουαζιέρας World Party Cruise, του τετραήμερου ταξιδιού στα ελληνικά νησιά full of parties και events, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Σάκη Τανιμανίδη και την εκπομπή World Party που παρουσίαζε παλιότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στο οποίο συμμετέχει κι εκείνη!

Read More

And More