Οι celebrities σε fashion party στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο fashion party με πολλή μουσική, μόδα, coctails και επώνυμους καλεσμένους έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα “H&M” στην Ερμού άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους τους σε ένα ξεχωριστό event.

Παρουσιάζοντας την 2016 Conscious Exclusive Collection που συνδυάζει την ανεπιτήδευτα την αίσθηση της ιστορίας με το μοντερνισμό, η γνωστή εταιρεία ρούχων έστησε μια μεγάλη γιορτή στην καρδιά της πρωτεύουσας και ήταν όλοι εκεί. Το “παρών” έδωσαν οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Ελένη Φουρέιρα, Τζωρτζίνα Λιώση, Γιάννης Στάνκογλου, Άκης Πετρετζίκης, Μαρία Ηλιάκη, Τόνια Σωτηροπούλου και πολλοί ακόμη.


Μαρία Ηλιάκη, Άκης Πετρετζίκης

Όσο για το μουσικό κομμάτι; Το ανέλαβαν ο Ησαϊας Ματιάμπα με τον Μύρωνα Στρατή ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. Το γνωστό μουσικό δίδυμο με total black look βρέθηκε on stage και το κέφι απογειώθηκε…


Κατερίνα Παπουτσάκη

Τέλος, να σε ενημερώσω πως οι περισσότεροι καλεσμένοι φόρεσαν κομμάτια της νέας συλλογής που παρουσιάστηκε, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως… βιολογικό μετάξι, κάνναβη, ανακυκλωμένο λινό και μίγματα Tencel καθώς και νέα καινοτόμα υλικά: χάντρες και στρας από ανακυκλωμένο γυαλί και Denimite.

Δες φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα

Τζωρτζίνα Λιώση

Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα

Τόνια Σωτηροπούλου

Γιάννης Στάνκογλου

Στέλλα Γιαμπουρά

Το live της βραδιάς…

Ησαΐας Ματιάμπα

Μύρωνας Στρατής

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More