Οι celebrities στην επίσημη πρεμιέρα της “Οικογένειας Addams”!

Τους γνωρίσαμε πριν χρόνια, τους αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και τώρα η πιο παράξενη και αστεία οικογένεια παρουσιάζεται και στην Ελλάδα και αναστατώνει. Ο λόγος για την «Οικογένεια Addams» αλά ελληνικά με πρωταγωνιστές τους: Μαρία Σολωμού (Morticia Addams), Αντώνη Καφετζόπουλο (Gomez), Κωνσταντίνο Καζάκο, Ευαγγελία Μουμούρη, Demy, Άρη Μακρή, Βασίλη Αξιώτη, Παναγιώτη Τασούλη, Ανδρέα Ζόκα και Έντμοντ Κόνα (σε τριπλή διανομή).

Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η “Οικογένεια Addams” μεγάλωσε, ωρίμασε και αποφάσισε να γίνει και Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου!

Το επιτυχημένο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου – στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Η επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο έγινε το βράδυ της Τρίτης και ήταν όλοι εκεί. Ανάμεσά τους ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού, ο Στάθης Ψάλτης, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ντίνος Καρύδης, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, ο Τζώνη Καλημέρης με την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μάριος Αθανασίου, η Μπέττυ Μαγγίρα και πολλοί ακόμη.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το θέμα; H αγάπη! Η κόρη της οικογένειας μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια Άνταμς. Τι θα συμβεί με τις δυο οικογένειες; Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι; Θα καταφέρει τελικά να κερδίσει η αγάπη;

Αν είσαι Addams, όλα μπορούν να συμβούν…!

Δες φωτογραφίες:

Πάνος Μουζουράκης, Μαρία Σολωμού, Κάτια Δανδουλάκη

Μπέττυ Μαγγίρα

Μελίνα Ασλανίδου

Φίλιππος Μιχόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου

Ντίνος Καρύδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη

Στάθης Ψάλτης με την σύζυγό του Χριστίνα

Έλενα Τσαβαλιά, Μάρκος Σεφερλής

Αθηνά οικονομάκου, Πάνος Μουζουράκης

Ιωάννα Πηλιχού, Μάκης Τσούφης

Κάτια Δανδουλάκη, Ευαγγελία Μουμούρη

Josephine

Κατερίνα Κούκα, Ντίνος Καρύδης

Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτα Βλαντή, Άρης Μακρής, Κάτια Δανδουλάκη, Demy

Τζένη Μπότση, Ευαγγελία Μουμούρη

Κάτια Δανδουλάκη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μάρθα Καραγιάννη

Γιάννης Βούρος

Άννα Κουρή, Θάνος Καλιώρας

Ιωάννα Μαρτζούκου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Χριστίνα Αλεξανιάν

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More