Οι celebrities στην επίσημη πρεμιέρα των Λούλη – Καραμπέτη στο Παλλάς!

Επίσημη πρεμιέρα για την “Όπερα της Πεντάρας” με επώνυμες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό κόσμο. Ο Χρήστος Λούλης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ένα σύνολο από ταλαντούχους ηθοποιούς “γέμισαν” ασφυκτικά το θέατρο Παλλάς και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το αριστουργηματικό έργο των Μπέρτολτ Μπρεχτ – Κουρτ Βάιλ είναι σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα και σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Σάκη Ρουβά, την Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, την Ζωζώ Σαπουντζάκη, τον Γιώργο Νταλάρα με την σύζυγό του Άννα, την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Κάτια Δανδουλάκη, την Σμαράγδα Καρύδη με την Ελένη Σκουλά και τον Θοδωρή Αθερίδη, την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Κώστα Φαλελάκη και πολλοί ακόμη…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε έναν δυνατό πολυπληθή θίασο, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Χρήστος Λούλης (Μακχήθ), Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Κυρία Πίτσαμ), Άγγελος Παπαδημητρίου (Κύριος Πίτσαμ), Λυδία Φωτοπούλου (Τζέννυ), Νίκος Καραθάνος (Αφηγητής, Αστυνόμος Μπράουν), Νάντια Κοντογεώργη (Πόλλυ), Κίκα Γεωργίου (Λούσυ), ενώ τους πλαισιώνει ζωντανά 12μελής ορχήστρα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Ένας μεγάλος, ενιαίος χώρος μαζικής εργασίας, όπου συνυπάρχουν, συμβιώνουν και συγκρούονται μέχρις εσχάτων, μέρα και νύχτα, όλες οι διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων που απαρτίζουν την τόσο ιδιότυπη, αλλά και τόσο οικεία κοινωνία της «Όπερας»: ζητιάνοι, πόρνες, μικροεγκληματίες, αστυνομικοί, μικρά και μεγάλα αφεντικά, αλλά και το υπέρτατο, αόρατο αφεντικό, πάνω από όλα και όλους. Κοφτές, κινήσεις, καταιγιστικός ρυθμός, πυκνά γκρουπαρίσματα των ηθοποιών, σβέλτο, ειρωνικό ύφος στον λόγο και η ανυπέρβλητη, διεγερτική, τζαζίστικη μουσική του Κουρτ Βάϊλ.

Δες φωτογραφίες:

Σμαράγδα Καρύδη, Σάκης Ρουβάς

Κάτια Δανδουλάκη

Τάκης Ζαχαράτος, Μαρινέλλα

Κώστας Φαλελάκης, Βίκυ Βολιώτη

Σμαράγδα Καρύδη, Ελένη Σκουλά

Βασίλης χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Χρήστος Λούλης, Έμιλυ Κολιανδρή

Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος

Σταύρος Ζαλμάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Άννα και Γιώργος Νταλάρας

Άννα Μενενάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου

Μαρία Φαραντούρη

Ταμίλα Κουλίεβα

Νατάσσα Μποφίλιου, Άγγελος Τριανταφύλλου

Νάντια Κοντογιώργη, Βίκυ Βολιώτη

Γιάννης Βογιατζής

ΆκηςΣακελλαρίου

Βίκυ Βολιώτη, Λήδα Ματσάγγου, Τόνυ Δημητρίου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More