Οι celebrities στο φιλανθρωπικό bazaar του Συλλόγου Ελπίδα! Φωτογραφίες

Το δικό τους μήνυμα αγάπης έστειλαν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αθρόα και φέτος η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου Ελπίδα στο χριστουγεννιάτικο bazaar που έγινε στην Κηφισιά με οικοδέσποινα την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Η μεγάλη αίθουσα του Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά που φιλοξενεί φέτος το bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», γέμισε αυτές τις δυο μέρες με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου, που εξακολούθησαν να καταφθάνουν μέχρι αργά το απόγευμα. Ανάμεσά τους η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο event και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία.

Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να ευχαριστήσει όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο bazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, καθώς και οι πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές -κοσμήματα, στεφάνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»-, ενώ οι προσιτές τιμές σε όλα τα είδη αποτέλεσαν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες.
Επίσης στο φετινό Βazaar λειτούργησαν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH και όπως κάθε χρόνο τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ.
Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη του Συλλόγου: Μπέκη Στραβελάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα και Αλίνα Μινέττα.
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κάτια Ζυγούλη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Κάτια Ζυγούλη
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ζέττα και Αλεξία Αντσακλή
Στο περίπτερο του ELPIDA YOUTH : Ζέττα Αντσακλή, Λώρα Τσουκαλά, Τατιάνα Μπλάτνικ, Αλεξία Αντσακλή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έφη Βλάμη, Κάτια Ζυγούλη
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Αλεξία Αντσακλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μάνια Ντέλου
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κρίστυ Τσολακάκη
Ινώ Κωνσταντοπούλου, Κέττυ Φιλιππίδου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βίκυ Φιλίππου, Άννα Παναγοπούλου
Από την τελευταία μέρα του Bazaar…

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς (Αγγελιοφόρος Ελπίδας)

Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, Σάκης Ρουβάς, Λάουρα Μακροπούλου

Read More

And More