Οι επώνυμοι επέλεξαν τους MI-RO! Δες φωτογραφίες

4 Νοεμβρίου, Τετάρτη! Το Μέγαρο Υπατία γεμίζει από επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz ντυμένες με ξεχωριστές δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου MI-RO. Οι αγαπημένες σταρ της ελληνικής showbiz εμφανίζονται σαν ντίβες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και με αέρα και φινέτσα φωτογραφίζονται περιμένοντας ένα από τα μεγάλα ελληνικά fashion show, που κάθε χρόνο ξεχωρίζουν.
Η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Καγιά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Στικούδη και πλήθος ακόμη καλλιτεχνών βρέθηκαν στο event και απόλαυσαν μια επίδειξη μόδας εμπνευσμένη από την Αγγλία της δεκαετίας του ’20. Όπως ακριβώς και η νέα συλλογή “Birds of Paradise”, Couture Collection για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/16 των ΜI-RO.

Αποχρώσεις του λευκού της πέρλας, του κρεμ, του ιριδίζοντος γκρι, αλλά και του ζεστού ρουμπινί κυριάρχησαν στις δημιουργίες… όπως και τα αποδομημένα βολάν που στροβιλίζονταν γύρω από “jolie madame”, αλλά και τα coctail φορέματα που σε προκαλούν να χορέψεις σε ρυθμούς Charleston!

Ενθουσιασμένες όλες οι επώνυμες κυρίες από τη μοναδική βραδιά, πόζαραν με τους σχεδιαστές και θαύμασαν τις ολοκαίνουργιες δημιουργίες τους. Να σου πω μόνο, ότι τη βραδιά “έντυσε” με τις μουσικές επιλογές του ο Λευτέρης Κεφαλάς, ενώ τα γλυκά -κέρασμα για τους καλεσμένους ήταν από τα ζαχαροπλαστεία του Ηλία Κρασσά και τα λουλούδια από την Βαλεντίνη Κρασσά.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κατερίνα Στικούδη

Σίσσυ Φειδά

Τάμτα

Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη

Ευαγγελία Αραβανή

Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Βίκυ Καγιά, Εβελίνα Παπαντωνίου

Λάκης Γαβαλάς

Τόνια Σωτηροπούλου

Λυδία Παπαϊωάννου

Ελένη Τσολάκη

Shaya και Διονύσης Πυρομάλλης

Ελένη Χατζίδου

Read More

And More