Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Mamma Mia”!

Mamma mia! To νούμερο 1 musiсаl στον κόσμο έρχεται σπίτι του. Το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών, το παγκόσμιο φαινόμενο που μετά το Λονδίνο κατέκτησε το Вrоаdwаy και στη συνέχεια όλο τον κόσμο, έρχεται μετά τη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!
Οι νικητές που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου στις 16:30 είναι:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΖΗΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΟΝΤΑΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΓΕΡΜΕΝΗ

Οι προσκλήσεις του θα βρίσκονται στην είσοδο του θεάτρου. Παρακαλώ να έχετε μαζί σας ένα πιστοποιητικό της ταυτότητάς σας (πχ αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή φοιτιτικό πάσο ή ταυτοπροσωπία κλπ)

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από το TLIFE και τα ονόματά τους θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου!
Περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! αναδεικνύοντάς το στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών!

Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Jоhnsоn εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Την παραμονή του γάμου της, μια κόρη αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Τα διαχρονικά, αφηγηματικά τραγούδια των ΑΒΒΑ, που αποτέλεσαν τον καμβά της ιστορίας, δένουν άρρηκτα με την υπόθεση, δημιουργώντας μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου, φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς τους «τη διασκέδαση της ζωής τους!»
Ένα πραγματικά πρωτότυπο μιούζικαλ, μια ιστορία σαν τραγούδι των ΑΒΒΑ

Οι παράστασεις στην Αθήνα θα είναι από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου!

Read More

And More